Textielco. van Shenzhenzhihong, Ltd.

 

Beste Kwaliteit! Beste prijs! De beste dienst!

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Zhihong Textile Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Vlam - de Lijn van de vertragershaak voor verkoop
Van goede kwaliteit Vlam - de Lijn van de vertragershaak voor verkoop
Wij zijn tevreden met het perfecte het verschepen procédé, de goede dienst en het perfecte product. Ik hoop wij betere samenwerking met Zhihong in de toekomst kunnen hebben.

—— Sarah Allen

Zeer goed! Nuttig! Het product is duurzame en betrouwbare, uitstekende kwaliteit.

—— Jonathan Sheffield

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Zhihong Textile Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Zhihong Textile Co., Ltd. Shenzhen Zhihong Textile Co., Ltd. Shenzhen Zhihong Textile Co., Ltd. Shenzhen Zhihong Textile Co., Ltd.
De Poort van het bedrijf Bedrijfuithangbord Kantoor installatie en materiaal

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Zhihong
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 90% - 100%

        Is Textielco. van Shenzhenzhihong, Ltd Fabrikanten en de Exporteurs specialiseren in de speciale functionele technologietextielproducten en zich geëindigd - producten, sinds 1998 in China. De productverscheidenheid is volledig, vele stijlen, rendabele, steun kleine in het groot en grote orden. Ons doel is: de klantentevredenheid is de prioriteit. En streef ernaar om „drie hoge“ - hoogte - kwaliteit, hoog rendement, de hoge dienst te bereiken. Wij bevestigen de de dienstkwaliteit, uitvoerig en de nadenkende, superieure kwaliteitsproducten, lage prijsvoordeel bezitten etc. markt. Het verpakkingsontwerp in de producten en verbetert constant de kwaliteit voor ontmoet een groot aantal klanten, worden Onze producten wereldwijd uitgevoerd aan.

 

        De haak en de lijn van het ZhiHongmerk worden vervaardigd van het hoogste kwaliteitsmateriaal en op producttoepassingen over de wereld gebruikt. Onze producten worden ontworpen om aan de behoeften van bijna om het even welk het vastmaken vereiste te voldoen. Van riemen en singelband, om, naaien-, muntstukken en brede lijn, en vele speciale band van de haaklijn te pellen en te plakken. De Zhihongproducten leveren een sterke, duurzame en rendabele haak en lijnoplossing. Voor een uitstekende combinatie van sterkte en cyclus het leven in vele productvormen met het toegevoegde voordeel van één van de uitgebreidste serie van kleurenopties in ons dagelijks leven, kledingindustrie, en andere industriële toepassingen. Voorts zijn onze producten een hoogste oplossing. De haak en de Lijn worden verkocht afzonderlijk op het broodje - zo ben zeker om tot beide kanten opdracht te geven indien nodig. Wij hebben haak en lijn beschikbaar strook ook knipsel.

 

        Waarom om ons te kiezen?

1. Milieuvriendelijk materiaal, met gewaarborgde kwaliteit!

2. Wij verlenen One-stop dienst, het professionele het werkteam en de productielijn om alle producten van ontwerp ervoor te zorgen, grondstoffenselectie aan geëindigd - de producten worden aangepast met gewaarborgde kwaliteit.

3. Wij voltooien one-stop dienst van materiële productie aan gebeëindigde goederen, Concurrerende prijs met Snelle Levering!


        Ongeveer Terugkoppeling:

Wij handhaven hoge niveaus van voortreffelijkheid 5 STERREN, en streven voor 100%-klantentevredenheid! De positieve Terugkoppeling is zeer belangrijk voor ons. Wij verzoeken om dat u ons onmiddellijk contacteert ALVORENS u neutraal geeft ons of negatief terugkoppel. Zodat wij uw zorgen kunnen naar genoegen richten.


        Verpakking en Levering:

Verpakking: De goederen zullen als verzoek van de klant worden ingepakt. Alle goederen zullen stickly gecontroleerd worden om de kwaliteit die vóór verpakking wordt gewaarborgd te maken.


        Normale verpakkingsmanier:

Toebehoren van de de verpakkings de hoogst welkome Verpakking van het douaneontwerp: hangtag, etiket, instructieblad, kopbalkaart, enz.


        Het verschepen:

DOOR de Lucht, DOOR uitdrukkelijk, door overzees, het ex-werk, op klantenverzoek.

 

        U wordt verwelkomd om onze fabriek in China te bezoeken. De welkom klanten komen samen aan een wederzijds voordelige samenwerking voor een betere toekomst!

 

Contactgegevens
Shenzhen Zhihong Textile Co., Ltd.

Tel.: 86--15815523122

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)